topbanner - solnedgang.jpg

Thor Strange er certificeret fiskeguide.

Navn: Thor Strange

Fiskeri efter: Primært havørred, men også andre arter i både salt- og ferskvand

Fiskemetode: Spin og flue, samt egen udviklet metode til medefiskeri med bombarda og levende agn.

Sprogkundskaber: Dansk, engelsk, norsk/svensk og tysk til ”hus-behov”  

Område: Limfjorden øst og midt. 

Tlf.: +45 21352060

E-mail: thorstrange1@gmail.com

Beskrivelse: Siden jeg som 5-årig fik en fiskestang i hånden for første gang, har jeg brugt det meste af min tid ude ved vandet. Igennem årenes løb har jeg fisket kyster, fjorde, åer og søer tynde for stort set alt, hvad der kunne fanges. Jeg har i løbet af mit liv udviklet en særlig forståelse for naturens kredsløb og fiskenes færden. Jeg vælger altid turens fiskespots ud fra indgående viden om, hvordan vind og vejr samt vandstand og strøm påvirker de forskellige pladser i løbet af året.

Jeg har stor erfaring med både fluefiskeri og spinnefiskeri. De seneste år har jeg udviklet min egen metode til medefiskeri med bombarda og levende agn. Når jeg vurderer, at chancerne for fangst øges ved brug af båd, gør jeg gerne det. Her har jeg både en Limbo 585 og 2 pers. pontonbåd til formålet.

Kontakt mig, hvis du/I ønsker en tur med gode chancer for at fange en af fjordens havørreder. Jeg garanterer hygge og gode tips, der kan gøre dit fiskeri i Limfjorden mere udbytterigt.

 

 

 

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP