topbanner - solnedgang.jpg
båd 1.jpg

Tore Mogensen er certificeret fiskeguide med egen båd. 

Fiskeri efter: Havørred er det absolutte fokus for fiskeriet, men vi kan også organisere ture, hvor UV-jagt efter hummer og indsamling af østers evt. som "catch & cook" indgår som elementer i en fisketur.

Fiskemetode: Primært kastefiskeri (flue og/eller spin) fra bådens fiskeplatforme, evt. suppleret med vadefiskeri ved frokostpause.

Sprogkundskaber: Dansk, engelsk, norsk/svensk og tysk til "hus-behov"

Område: Limfjorden Midt & Syd

Hjemmeside: www.intoblue.dk

Telefon +45 25121178 

E-mail: contact@intoblue.dk

Der fiskes fra en rendyrket fiskemaskine målrettet aktivt spin/fluefiskeri. Vores nye Ranger 1682 WT er udstyret med markedets bedste elektronik, frontmonteret elmotor og 115HK motor. Dette gør pladsflyt effektivt og behageligt, og i løbet af dagen kan der uden problemer dækkes helt op mod 6-8 fiskepladser, såfremt dette måtte være nødvendigt for at finde fiskene. Erfaringen med fiskeriet i Limfjorden er opbygget gennem mange års fiskeri og godt pladskendskab både fra land- og vandsiden.

Limfjorden er særdeles velegnet til fiskeri fra båd med de mange bugter, vige og øer, som man fra en båd langt hurtigere kan dække af end alternativet til fods. Derudover er dét at fiske fra båd og tilbringe en hel dag på vandet i jagten efter havørred en særlig og naturskøn oplevelse man som lysfisker skal prøve. Ved ændring i vejrforhold undervejs giver en båd desuden optimale muligheder for at søge læ eller opsøge fiskene i vindsiden afhængigt af hvad der er behov for.

Udover en ordentlig guidning til fisk og fiskepladser vil en tur med os være en kulinarisk oplevelse, hvor der gøres noget særligt ud af de indlagte måltider (inkluderet i prisen) og hvor der - med gæstens godkendelse - også kan laves en catch & cook-oplevelse af en evt. fangst under turen.

Ved fluefiskere er der plads til 2 ombord og ved spin kan der medtages 3 gæster. Spinfiske-grej kan lånes uden beregning, hvis det måtte ønskes.

Se nærmere på www.intoblue.dk, hvor en tur med os er beskrevet i flere detaljer med billeder, tur-detaljer, kontakt-detaljer og priser. På denne hjemmeside vil I også kunne orientere jer om hvad IntoBlue i øvrigt kan byde på af oplevelser i Limfjorden og nogle af de omkringliggende vande. Vi kan også kontaktes direkte på telefon +45 25121178 eller contact@intoblue.dk

 
 OP