topbanner - solnedgang.jpg

Arved Michelson er certificeret fiskeguide

fra Danmarks Sportsfiskerforbund. 

Fiskeri efter: Havørred og hornfisk

Fiskemetode: Spinnestang + Bombarda med flue

Sprogkundskaber: dansk+ tysk + engelsk + norsk

Område: : Limfjorden sydøst og nordvest

Telefon: +45 60520455

E-mail: furhavoerred@gmail.com

Beskrivelse:

Jeg er instruktør hos Danmarks Sportsfiskerforbund og har mange års erfaring med at undervise børn, voksne indenfor lystfiskeri. Derudover er jeg frivillig kysthjælper i Limfjorden.

Jeg har fisket lige siden min barndom og de sidste 20 år udelukkende efter havørreder i Limfjorden. Da jeg fisker året rundt, kan jeg tilbyde dig helt unikke fiske- og naturoplevelser og du kommer til at opleve, at være "dus" med naturen og ikke mindst, kan jeg lære dig omkring havørredens færden i fjorden. Jeg tilpasser min guidning individuelt efter dit "fiske niveau", og du vil efter en guidet tur i fjorden, have tilført dig færdigheder som grejsammensætning, fisketeknik, havørredens forekomster m.m.

Limfjorden er en perle indenfor havørredfiskeri, hvor du især om forår og efterår kan opleve helt fantastiske fiskeoplevelser efter jagten på det "blanke sølv".

 

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP