topbanner - solnedgang.jpg

Frederik Frederiksen er certificeret fiskeguide 

Fiskeri efter: Alle arter, men særligt havørred

Fiskemetode: Spin og flue 

Sprogkundskaber: Dansk, engelsk, svensk, tysk og lidt norsk

Område: Den vestligste del af Limfjorden og særligt Mors og Thy

Hjemmeside: https://www.fishingthyland.dk

Telefon +45 3143 1931 

E-mail: fishingthyland@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/fishingthyland

Instagram: https://www.instagram.com/fishing_thyland

Lystfiskerguiden i Thy - Fishing Thyland

Frederik er indehaver af Fishing Thyland, en guide service som tilbyder lystfiskerguidning af rigtig mange arter - primært havørredfiskeri er hans spidskompetence.

Med over 30 års erfaring i Limfjorden har han rigtig mange havørreder på samvittigheden og qua hans opvækst på Mors, kender han alle de gode pladser.

Har du lyst til at komme med på fisketur, så har Frederik også alt det fornødne grej som kræves, samt uddannelsen bag sig - han er nemlig uddannet lystfiskerguide i Sverige. Hos Fishing Thyland, får du altid professionel hjælp til at udvikle netop dit fiskeri, komme i gang eller blot få en fantastisk oplevelse ved og på vandet!

Skal du med på tur? :)

Knæk & Bræk

Frederik

 

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 

 

 

 
 OP