topbanner - solnedgang.jpg

Kennet Brask er certificeret fiskeguide fra Danmarks Sportsfiskerforbund. 

Navn: Kennet Brask

Årgang:   1970

Fiskeri efter: Havørred, Sild og Hornfisk (Andre fiskearter: Pigvar og laks)

Fiskemetode: Fluestang, spinnestang

Sprogkundskaber: Dansk og engelsk

Område: Limfjorden vest

E-mail: kennetbrask@gmail.com

Telefon: 41 26 23 03

Facebook: https://www.facebook.com/northwestfishingguides

Beskrivelse: Jeg er en meget alsidig lystfisker, som sætter lige så meget pris på det sociale, som på fiskeriet, men er der fisk inden for kastehold, er jeg meget fokuseret.

Jeg har over 30 års erfaring med kystfiskeri i den vestlige del af Limfjorden, hvor jeg i perioder har fisket meget med flue. I dag er det primært spinnestangen og ofte sidder der et bombardaflåd og fluer på. Fisketurene er fordelt over hele året og området jeg fisker i, er fra lemvig til Kås Hoved, nord for Venø. Primært er det Venø bugt som er mit hjemmevand, da jeg bor tæt på fjorden, mellem Vinderup og Struer, men jeg kører meget gerne langt omkring, for at prøve nye pladser. Her bruger jeg ofte min båd, for at lære vandet at kende og finde nye pladser.

Så ønsker du at fange en af de fine fjordørreder som findes i Limfjorden, så lad høre fra dig og få en erfaren guide til at hjælpe med at finde nogle havørreder. Jeg vil også nævne, at min største kysthavørred fra Limfjorden er på 4,5 kg og den indbragte titlen "Årets Storfanger" i Dagbladet.

Knæk & Bræk!
Kennet Brask.

Læs mere om mulighederne for at booke mig som guide her:

 

Betaling og booking

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP