topbanner - solnedgang.jpg

Morten Lassen er certificeret fiskeguide

 

Navn: Morten Lassen

Årgang: 1995

Fiskeri efter: Havørred og hornfisk i Limfjorden

Fiskemetode: Spinnestang og en smule flue

Sprogkundskaber: Dansk og engelsk

Område: Bosat nær Hvalpsund, men fisker i hele fjorden fra øst til vest.

Telefon: +45 42410350

E-mail: mortenlassen1995@live.dk

Beskrivelse: Jeg er en ung fyr, som brænder lidt mere for fiskeriet end gennemsnittet.

Jeg har igennem de sidste ca. 10 år brugt så meget tid som muligt på havørredfiskeri, og i gode år betyder det omkring 200-250 fisketure på kysten. Jeg er derfor at finde på kysten, så snart tiden tillader det.

Min store erfaring gør at jeg har en rigtig god ide, om hvor fiskene er på de forskellige årstider, og under de forskellige vejrforhold.

Som guide gør jeg alt, der står i min magt for at give dig, det du efterspørger, og jeg tilrettelægger turen efter dine ønsker og behov.

 

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP