topbanner - solnedgang.jpg

Niels Lynggard er certificeret fiskeguide fra Danmarks Sportsfiskerforbund og Outdoor Danmark. 

Navn: Niels Lynggaard

Årgang: 1979

Fiskeri efter: Havørred

Fiskemetode: Fluestang, spinnestang

Sprogkundskaber: Dansk, engelsk og tysk til husbehov

Område: Limfjorden øst

Telefon: +45 28188241

Beskrivelse: Jeg er certificeret fiskeguide fra Danmarks Sportsfiskerforbund og Outdoor Danmark og aktiv instruktør for Danmarks Sportsfiskerforbund. Jeg har fisket siden jeg som 6 årig fik en fiskestang i fødselsdagsgave og fangede en havørred samme dag. Jeg fisker oftest efter havørred som jeg jagter på kysten, i fjordene og i åerne på både spin og flue. Når jeg selv fisker på kysten er det oftest med fluestangen i hånden. Igennem mange års fiskeri har jeg opbygget et solidt kendskab til havørredens biologi og adfærd og nyder at dele min viden med mine kunder og kursister. Hvis du tager på tur med mig vil du opleven en entusiastisk fisker og guide med et højt serviceniveau, og fokus på at give dig den bedst mulige oplevelse ved vandet!

Knæk & Bræk!

Læs mere om mulighederne for at booke mig som guide her:

Facebook: https://www.facebook.com/letsgofishingdk/

Instagram: https://www.instagram.com/letsgo.fishing/

YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UChXZ8COPNmaeziGYLaPi_Vw

Betaling og booking

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP