topbanner - solnedgang.jpg

Erhvervsnetværk

Det er turisterhvervet, der har den direkte kontakt til lystfiskergæsterne, og derfor stiller Havørred Limfjorden krav til den service, de tilbyder lystfiskergæsterne. Dette gøres gennem certificering af de aktører der indgår i netværket.  Kendskab til det lokale fiskeri er den væsentligste forudsætning for at overnatningssteder, guider m.fl. kan levere en god service til deres lystfiskergæster. Derudover stiller certificeringerne krav til nogle basale faciliteter, der gør aktørerne ”lystfiskervenlige”.

På kortet over fiskepladserne i Limfjorden (link) er det muligt at aktivere lag, der viser certificerede overnatningssteder, grejbutikker og båd/kajakudlejere i Limfjordslandet. I menuen i venstre side kan du se præsentationer af de lystfiskerguider Havørred Limfjorden har tilknyttet.

Overnatningsstederne

Certificeringen fastsætter krav til overnatningsstederne mht. faciliteter og den service der leveres. Dette gøres for at sikre, at de tilrejsende lystfiskere får let ved at finde steder, der tilbyder relevante faciliteter.

Overnatningsstederne tilbyder bl.a. følgende faciliteter (ved feriehuse er det nøgleudleveringsstedet der opfylder nogle af kravene:

 1. Aflåst rum til opbevaring og tørring af grej.

 2. Rense- og affaldsfaciliteter til fisk.

 3. Frysefaciliteter til fisk.

 4. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere, kontaktoplysninger på lokale guider, bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

 5. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

 6. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

Har du et overnatningssted i Limfjordslandet og ønsker du at indgå i netværket og blive certificeret som lystfiskervenlig overnatning kan du søge HER.

Lystfiskerguiderne

De certificerede guider har et indgående lokalkendskab til de områder de tilbyder guidning i. Guiderne tilbyder desuden:

 1. 1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

 2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

 3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

 4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

Har du lyst til at guide lystfiskere i Limfjorden og ønsker du at indgå i netværket og blive certificeret som lystfiskerguide kan du søge HER.

Grejbutikkerne

Grejbutikkerne er et centralt omdrejningspunkt når du søger information om det aktuelle fiskeri i lokalområdet og naturligvis, hvis du skal udstyres med det rigtige grej til de lokale forhold. De certificerede grejbutikker tilbyder desuden:

 1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning, lokale guider og andre tilbud der udbydes af netværket.

 2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

 3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

Har du en grejbutik i Limfjordslandet og ønsker du at indgå i netværket og blive certificeret grejbutik kan du søge HER .

Båd- og kajakudlejere 

Limfjorden er yderst velegnet til fiskeri fra land og vadefiskeri, men det kan også være attraktivt at benytte båd eller kajak til at fiske fra eller bare til at øge rækkevidden.

De certificerede båd- og kajakudlejere tilbyder:

 1. Udlejning af både eller kajakker specielt tilpasset lystfiskeri.

 2. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

 3. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

 4. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

Har du en eller flere både og eller kajakker udstyret til lystfiskeri i Limfjordslandet og ønsker du at indgå i netværket og blive certificeret udlejer kan du søge HER.

 
 OP