topbanner - solnedgang.jpg

Jesper Appel er certificeret fiskeguide. 

Fiskeri efter: Primært havørred, UV-jagt efter hummer og havørred

Fiskemetode: Dørge- og kastefiskeri fra båd samt UV-jagt

Sprogkundskaber: Dansk, engelsk og tysk

Område: Hele Limfjorden fra Løgstør til Thyborøn. Bedst kendt i farvandet omkring Mors

Vi tilbyder guidede fisketure på Limfjorden med vores 2 specialudstyrerede både, som hver er godkendt til 6 personer. Vi har et indgående kendskab til fiskeriet i Limfjorden, og vores guider er klar til at hjælpe jer med at knække koden til fiskeriet. 

Har I brug for overnatning, har vi også et sommerhus med plads til 6 pers. ved Skarum på Mors (inkl. adgang til kajakker). Huset er certificeret som lystfiskervenligt af Havørred Limfjorden. Klik her for at booke sommerhus.

Læs mere om os og de mange produkter vi tilbyder her:  www.appel-adventure.dk

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP