topbanner - solnedgang.jpg

Peter Birch Christensen er certificeret fiskeguide fra Danmarks Sportsfiskerforbund og Outdoor Danmark.

Navn: Peter Birch Christensen

Årgang:   1976

Fiskeri efter: Havørred

Fiskemetode: Fluestang

Sprogkundskaber: Dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk i begrænset omfang.

Område: Limfjorden vest

Beskrivelse: Jeg er certificeret fiskeguide fra Danmarks Sportsfiskerforbund og Outdoor Danmark.

Jeg har fisket siden jeg var tre år gammel, og har været mange forskellige arter og metoder igennem. Da jeg var 13 år gammel, prøvede jeg for første gang en fluestang. Dette møde med denne form for fiskeri, skulle senere vise sig at blive meget definerende for mit liv. Fluestangen har for mit vedkommende medført venskaber og store naturoplevelser i ind- og udland. Fluestangen er min indgang til oplevelser, mestring, samt ro og fordybelse. Limfjorden  rummer enorme muligheder for netop oplevelser, ro og fordybelse, og derfor ynder jeg at besøge fjorden.

Jagten på fjordens blanke havørreder optager mig meget, og med den rette strategi optimerer du dine muligheder for fangst markant. Naturen, kulturen og historien danner rammen om kystfiskeriet i Limfjorden, og skulle du have lyst til at komme med ud en tur i fjordlandet, må du hellere end gerne kontakte mig.

Læs mere om mulighederne for at booke mig som guide her:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=1393074500

Instagram: @redtag13

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP